Loading...

The Fast and the Furious 5 / Бързи и яростни 5: Удар в Рио 2011
Play

The Fast and the Furious 5 / Бързи и яростни 5: Удар в Рио 2011 BG Audio

6896 гледания
90%
31
Моля, попълнете задължителните полета.


В „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“ бившия полицай Брайън О’Конър (Пол Уокър) си партнира с добре познатия бивш пандизчия Дом Торето (Вин Дизел). Високите залози достигат нови крайности с присъединяването на Дуейн Джонсън-Скалата, както и със завърналите се добре познати Джордана Брустър, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Тайриз Гибсън, Сунг Канг, Гал Гадо, Мат Шулц, Тего Калдерон и Дон Омар.
След като Брайън и Миа Торето (Брустър) спасяват Дом от затвора, те прекосяват много граници в опита си да се измъкнат от властите. Сега, укриващи се в Рио де Женейро, те трябва да изпълнят последната мръсна поръчка, която им гарантира желаната свобода. В опит да съберат отново елитната група състезатели, те осъзнават, че пътят към свободата минава през корумпиран бизнесмен, който желае смъртта им. А той не е единственият, който ги преследва.
Твърдоглавият федерален агент Люк Хобс (Дуейн Джонсън) никога не пропуска целта. Когато е назначен да залови Дом и Брайън, той и неговият екип подготвят специална операция за тяхното залавяне. Трудностите пред агента се появяват в Бразилия, където той осъзнава, че е много трудно да различиш добрите от лошите. Сега трябва да се довери на инстинкта си и да се бори, преди някой друг да го изхвърли от играта.

Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Екшън, Трилър
Режисьор: Джъстин Лин
В ролите: Тайриз Гибсън, Пол Уолкър, Сунг Канг, Вин Дизел, Дуейн Джонсън – Скалата, Александа Валентино, Лудакрис, Хоаким де Алмейда, Джордана Брустър, Мат Шулц, Тего Калдерон
Времетраене: 130 мин.
IMDB Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1596343/

Дата: януари 11, 2015