Loading...

Universal Soldier: The Return / Универсален войник: Завръщането (1999)
Play

Universal Soldier: The Return / Универсален войник: Завръщането (1999)

4840 гледания
92%
3
Моля, попълнете задължителните полета.


Продължението доразвива сагата на героя на Ван Дам, Люк Деверо – неуморният войник, който е единственият останал жив в края на първата част. Историята в новия филм започва година след това, когато Люк – вече грижовен баща и вдовец, е назначен за технически експерт по специален проект на правителството, чиято цел е да се подготви нов, по-силен, по-обигран, по-изискан и интелигентен войник.Проектът върви като по вода, докато в един момент суперкомпютърът на войника С.Е.Т. (Майкъл Джей Уайт), не развива свой собствен умствен потенциал. С.Е.Т. започва да крои какви ли не планове, сред които и унищожението на Деверо. За да се добере до обучения ветеран, той решава да отвлече дъщеря му Хилъри (Карис Пейдж Брайънт). Единствените, които могат да помогнат на Деверо в бедата, в която С.Е.Т. го е въвлякъл, са Ерин (Хайди Шанц) – самоуверена, остроумна и безкомпромисна репортерка, която се стреми да пробие в кариерата, и Маги (Киана Том) – партньор и близък приятел на Деверо, прекарала безброй часове в обучение и битки с издържливия войник. Този път Деверо трябва да се справи не с един, а с цяла армия супервойници (без да броим С.Е.Т.).И при това всеки от тях е твърдо решен да го унищожи на всяка цена. На чело на взвода е Ромео (Бил Голдбърг) – висок около два метра гигант, който приема, че може да бъде победен, но не и повален.
За да спаси дъщеря си и запази целостта на семейството си, Деверо трябва да се надпреварва с времето и преодолее невероятни пречки, най-вече защото знае как мисли, чувства и се бори един универсален войник.

Година: 1999
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Фантастика
Режисьор: Мик Роджърс
В ролите: Жан-Клод Ван Дам, Джъстин Лазард, Хайди Шанц, Киана Том, Даниел Фон Барген, Ксандър Бъркли, Майкъл Джей Уайт, Карис Пейдж Брайънт
Времетраене: 83 мин.
IMDB Рейтинг: 3.8 /10
http://www.imdb.com/title/tt0176269/

Дата: януари 23, 2015