Loading...

What Happens in Vegas / Да си остане във Вегас (2008)  BG Audio
Play

What Happens in Vegas / Да си остане във Вегас (2008) BG Audio

6561 гледания
93%
6
Моля, попълнете задължителните полета.


За купонджията Джак Фулър и за сдържаната продавачка Джой Мъкнайли шумният уикенд, който прекарват във Вегас завършва доста неясно. Нямаше да е така ако тези двама разюздани отпускари от Ню Йорк не се бяха оженили. Брачното свидетелство им напомня ежедневно за огромната грешка, която са направили в стил Вегас.
Това не само им слага примка около врата, но и като допълнение те печелят 3 милиона долара на слот машина. Всъщност Джак ги спечелва с монетата на Джой на машината, на която тя е играла. Чия печалба е това всъщност?
Тяхната история ги връща обратно в Манхатън и ги среща с упорития съдия Упър, който отсъжда „шест месеца изпитателен срок за брака”. Въпреки настояването на най-добрия приятел на Джак, Стийв, Упър отказва да анулира брака на Джак и Джой. Вместо това, съдията дава време на двойката да направят всичко възможно, за да подобрят своя импровизиран брак. Това включва съвместно съжителство, седмични консултации както и да направят това, в което вярва Упър: да положат усилия.
С други думи, съдията гарантира, че трите милиона ще се превърнат във вечна битка, от която изгода ще имат само адвокатите.

Година: 2008
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, БГ Аудио
Режисьор: Том Вон
В ролите: Камерън Диас, Аштън Къчър, Рики Гарсия, Куин Латифа, Зак Галифанакис, Джейсън Съдейкис, Андрю Дейли
Времетраене: 99 мин.
IMDB Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1033643/

Дата: януари 18, 2015